• Ponuda smještaja

Dream House hotel raspolaže sa 15 smještajnih jedinica raspoređenih u dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe i apartmane. Sobe su izrađene u modernom stilu, opremljene sa flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. U sobama je dostupan i mini-bar i pribor za pripremu kafe i čaja. Kupatilo je opremljeno sa tušem, fenom za kosu, kao i besplatnim toaletnim priborom.


Besplatan bežični internet je dostupan u cijelom objektu, a gostima na besplatno raspolaganje stoji i parking ispred hotela.

Ski oprema i usluge pranja veša stoje na raspolaganju svim gostima hotela. Na zahtjve gostiju hotel može organizovati planinarenje, jahanje kao i pecanje na raznim predjelima Kolašina.

Economy 

dvokrevetna soba

Soba veličine 17m2, premljena sa dva razdvojena ležaja širine 90x200 cm. Posjeduje: flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, pribor za pripremu kafe i čaja, telefon, podne i stone lampe, bežični i kablovski internet, budilnik i ormar.

Standardna 

dvokrevetna soba

Soba Veličine 20 m2, Opremljena sa bračnim krevetom širine 140x200 cm, Posjeduje: flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, pribor za pripremu kafe i čaja, telefon, podne i stone lampe, bežični i kablovski internet, budilnik i ormar. 

Delux 

dvokrevetna soba

Soba veličine 22 m2, opremljena sa bračnim krevetom širine 160x200 cm, posjeduje: flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, pribor za pripremu kafe i čaja, telefon, podne i stone lampe, bežični i kablovski internet, budilnik i ormar.  

Delux 

trokrevetna soba 

Soba veličine 27 m2, opremljena sa bračnim krevetom širine 160x200 cm i jednim odvojenim krevetom širine 90x200 cm, posjeduje: flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, pribor za pripremu kafe i čaja, telefon, podne i stone lampe, bežični i kablovski internet, budilnik i ormar. 

Duplex 

Apartman

2 apartmana za po 5 osoba. Bračni krevet 160cm, bračni krevet 140cm, krevet 90 cm


1 apartman za 6 osoba. Bračni krevet 160 cm, bračni krevet 140 cm, 2 odvojena kreveta 90 cm


Executive

Aparman

 

-Velicina executive apartmana 40m2. Posjeduje prostor za sjedenje - sofa, fotelja i 2 taburea, kozmeticki i radni sto, mini bar, pribor za pripremu kafe i caja, sef, telefon, podne i stone lampe. Spavaca soba posjeduje francuski lezaj sirine 160×200cm, flat screen tv sa satelitskim kanalima, nocne stocice, djakuzi kadu. Kupatilo posjeduje, tus, ogledalo, fen za kosu, papuce, pribor za licnu higijenu, bafe mantil, taster za hitne slucajeve i senzor za poplave. Poseban toalet.